Zomaar een Zondagmorgen

herfst

Zitten we dan op Zondagochtend.. half 8 besluiten beide kindjes om op te staan. Nog even genieten van de rust blijft moeilijk, maar gaat steeds beter.Langzaam maar zeker wordt het licht buiten. De wereld om je heen ontwaakt ook.
Ondanks het verzetten van de klok, lijkt het hier hetzelfde te gaat als altijd.

Zomaar een Zondagmorgen..kindjes kijken televisie, wij zitten aan tafel met een lekker kopje koffie. Even laten doordringen dat er weer een nieuwe dag begonnen is.
De kindjes worden ook steeds meer wakker, eten samen een boterham en beginnen met spelen.
Samen ruzie maken , maar ook schaterlachen.. waardoor wij ook moeten lachen. Er is niks aanstekelijker dan de lach van een kind. Het lekker onbezorgd spelen, samen..maar ook af en toe ieder voor zich.
Ik blijf het leuk vinden, hiernaar te kijken. Het volgen van de ontwikkeling van mijn kinderen. De persoonlijkheid die steeds meer vorm krijgt. Steeds meer dingen die ze leren en die ze (zelf)kunnen. Het plezier in de kleine dingetjes (waar wij als volwassen soms nog wel  een voorbeeld aan zouden mogen nemen). Het leven met kleine kindjes gaat zo vlug.(voordat je het weet zijn ze groot)

Wat gaan we vandaag doen op deze Zondag.. Een blogje schrijven, een korte blik in de webshop, verzorgen en mischien eens een herfstwandelingetje maken met de kids.

Wat gaan jullie nog doen vandaag?

p.s geniet vooral van de kleine momentjes, want die zijn het meeste waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Je winkelwagen