Toont alle 5 resultaten

‘De natuur, dat zijn wij. Soms zou je dat bijna vergeten. Hoe maakbaar wij en de wereld ook lijken te zijn, de natuur wint altijd. Zij weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe verder we verwijderd raken van onszelf.’

De missie van Weleda is om de natuur bij ons terug te brengen. Al sinds 1921 doen ze er alles aan om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Om pure producten te ontwikkelen met enkel natuurlijke ingrediënten. En ze zijn zo zuinig mogelijk op onze natuur. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn vanzelfsprekende waarden binnen dit mooie bedrijf. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden.

Natrue gecertificeerd
De kwaliteit van de verzorgingsproducten van Weleda wordt gegarandeerd door het Natrue keurmerk. Dit is het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. De eisen zijn dat een product gemaakt is van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, de hele productieketen mens- en natuurvriendelijk is en producten niet getest worden op dieren. Alle producten voldoen aan deze eisen!

0

Je winkelwagen