Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Levertijd
Alle bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 16.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag verzonden met DHL of PostNL. DHL bezorgt van maandag t/m zaterdag, dus alle pakketpost leveringen binnen Nederland en België worden de volgende dag al bij je aangeboden. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst en betaald, worden op maandag verstuurd.

Daarnaast kan je kiezen uit onderstaande bezorgopties:
– Bezorging thuis of op het werk (binnen Nederland kun je een bezorgdag en tijdvak kiezen)
– Ophalen bij een Postlocatie locatie (alleen mogelijk in Nederland)

 

Producten worden pas verzonden, nadat de betaling door ons is ontvangen. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, gaat de levertijd van het product in. Is er sprake van een langere levertijd staat dit bij het product aangegeven of laten wij u dit weten via de mail. De bezorging van bestellingen verloopt binnen Nederland doorgaans via DHL en naar België via Bpost.

Wij doen ons best om alle bestellingen conform afspraak te leveren. De levertijden van DHL blijven indicatief en vallen buiten onze invloed.

Track&Trace
Zodra we je pakket bij het verzendpunt hebben afgeleverd, ontvang je direct per mail een Track & Trace-code waarmee je de status van jouw bestelling op de voet kunt volgen.

Bezorging
Door de bezorger word je altijd vooraf geïnformeerd over de dag en het tijdsvenster van de levering van je pakket. DHL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Doorgaans proberen zij je pakket eerst twee keer aan te bieden.

Ben je niet thuis?
Als je op het moment van bezorgen niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus past, biedt DHL het pakket aan bij je buren. Je krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd.

Als je buren ook niet thuis zijn, dan laat DHL een ‘niet thuis’ kaart. Op deze kaart kun je lezen waar en vanaf wanneer je je pakketje kunt ophalen bij een DHL punt in jouw buurt.

Verzendkosten
Voor bestellingen onder de € 40,- worden verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte van de verzendkosten bedraagt voor Nederland €4,95 per bestelling.

RETOURNEREN

Niet tevreden? Geen probleem!

Blijkt een product toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Wel zo makkelijk! Heb je meerdere producten in één keer besteld? Dan begint de 14 dagen bedenktermijn te lopen na ontvangst van het laatste product. Vanaf het moment dat je hebt aangegeven je product te willen retourneren moet je het binnen 14 dagen versturen.

Hoe kan ik een product retourneren?

  1. Stuur een mailtje naar info@kleinmuisje.nl met je bestelnummer en de reden van retourneren.
  2. Zodra je het product retour hebt gemeld, ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je eenvoudig online een retourlabel kunt aanmaken. Hierin vind je ook de verdere instructies voor de retourzending.
  3. De verzendkosten per retourzending worden bij het aanmaken van het retourlabel bij u in rekening gebracht.
  4. Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en wordt het bedrag binnen enkele dagen naar je betaalrekening teruggestort.

Welke producten mogen niet geretourneerd worden?
Hygiëne producten (zoals fopspenen of blokzeep) waarvan de verzegeling na levering is verbroken mogen niet geretourneerd worden.

Terugbetalingstermijn
Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.(tenzij anders overeengekomen)

Informatie over herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Als reden volstaat de mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht, voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als het product niet op correcte wijze of buiten de gestelde periode aan ons is geretourneerd, gaan wij niet over tot terugbetaling van het aankoopbedrag en blijft het product jouw eigendom.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling van je producten incl verzendkosten naar jouw terug. De retourverzending is voor eigen kosten en kunnen wij helaas niet vergoeden.

In ieder geval niet later dan 14 dagen, nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen ontvang je het bedrag van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal jou voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dan voor jouw rekening.

Ons retouradres:
Klein Muisje
Kasperenstraat 70
6466 BL Kerkrade

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.