Retourneren

Wil je een product retourneren?

Klanttevredenheid staat bij Klein Muisje voorop. Ben je niet 100% tevreden met je bestelling, dan kom ik graag samen met jou tot een passende oplossing.

14 dagen bedenktijd

Je kunt de aankoop binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat jij, of een door jou aangewezen derde de bestelling ontvangen hebt. Vervolgens dien je de producten binnen 14 kalenderdagen aan mij te retourneren.

Wil je een of meerdere producten terugsturen, laat dit dan binnen 14 dagen per e-mail aan mij weten. Stuur een mail met de volgende info:

  • Het ordernummer van je bestelling
  • Om welk(e) product(en) gaat het?
  • Je IBAN bankrekeningnummer waarop ik het aankoopbedrag kan terugstorten.

Zodra ik je mail ontvangen hebben krijg je daarvan een bevestiging en een retourlabel. Je hebt dan nog 14 dagen de tijd om de producten naar mij terug te sturen. Gebruik daarvoor bij voorkeur het herroepingsformulier, dat je hier kunt downloaden.

Print het formulier, vul het volledig in en voeg het bij de artikelen die je retour stuurt. Gebruik hiervoor dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is, maar verwijder je eigen adres even. Het pakket kun je versturen naar onderstaand adres. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Klein Muisje
Kasperenstraat 70
6466 BL Kerkrade

Als ik de retourzending in goede orde ontvangen hebben stort ik het aankoopbedrag plus de aan ons betaalde verzendkosten (indien je de gehele bestelling retourneert) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met mij op via info@kleinmuisje.nl of het contactformulier en ik help je graag!

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kleinmuisje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”