Over Klein Muisje

Even voorstellen! Ik ben Jenny (29) het gezicht achter de webshop Klein Muisje

Hoe het allemaal begon

Toen ons eerste kindje geboren was, kwamen we erachter dat het niet vanzelfsprekend is dat alles wat je koopt voor baby’s en kinderen ook per definitie veilig is.
Doordat we steeds meer op zoek gingen naar bewuste en veilige producten voor ons kindje kwamen we er ook achter dat er
meer stoffen in plastic zitten die niet veilig en gezond zijn voor dagelijks intensief gebruik. Vooral niet voor baby’s en kleine kinderen die veel in hun mond stoppen, sabbelen en bijten op hun speelgoed. Daarnaast is hun lichaam nog volledig in ontwikkeling, waardoor ze gevoeliger zijn voor schadelijke stoffen.
Naast speelgoed gingen we ook op zoek naar verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, want die lijst met chemische stoffen die wilden we niet op de tere babyhuid van onze kleine smeren.

Klein Muisje

En die alternatieven hebben we gevonden. De stap naar een eigen webshop met deze fijne producten voelde daardoor ook meteen alsof alle puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Een webshop met veilige, natuurlijke en duurzame producten om andere (aanstaande) moeders&vaders bewust maken van de alternatieven die er zijn voor hun kinderen. En uiteraard ook producten die op een eerlijke fairtrade manier gemaakt zijn. Bovendien zijn de producten ook beter voor het milieu omdat ze op een groenere manier gemaakt worden, maar ook wordt er goed gelet op de afbreekbaarheid van de producten. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen en duurzaamheid kunnen we kleine stapjes maken om de afvalberg en de plastic soep in de oceanen te verminderen en zo een mooiere wereld te maken voor onze kinderen en kleinkinderen.

Naast deze belangrijke eigenschappen vinden we het ook erg belangrijk dat het er leuk, hip en mooi uitziet. Met leuke en vrolijke kleuren en vormen, wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

We hopen je te kunnen inspireren met onze collectie en wensen je alvast veel shopplezier!