Over Klein Muisje

Even voorstellen! Ik ben Jenny (32) uit Kerkrade (zuid-limburg) en het gezicht achter de webshop Klein Muisje

Bij Klein Muisje ben ik constant op zoek naar duurzame en ecologische producten zonder schadelijke stoffen voor jezelf of het milieu.
Deze producten worden door mij met veel liefde en aandacht bij elkaar gezocht.

In het aanbod wil ik enkel speelgoed aanbieden dat zorgvuldig geselecteerd werd specifiek omwille van de capaciteit om nieuwsgierigheid en plezier te prikkelen, maar ook verzorgingsproducten zonder chemische troep.

Kinderen kunnen hun eigen interesses en fascinaties volgen, eigen persoonlijke ervaringen uitbeelden op een creatieve manier zonder beperkingen.
Denk aan bouwblokken, magnetische blokken, verkleedkleding, knutselspullen, figuren, en veel meer.

Geen schreeuwerige, op batterij werkende, plastic rommel waarbij de verwondering beperkt is tot de eerste 20 minuten na het openen van de doos (of erger, waarbij de interesse beperkt blijft tot de doos – been there, done that) en daarna ergens onderaan in een stoffige kast teruggevonden kan worden.

De naam Klein Muisje is eigenlijk het koosnaampje voor onze inmiddels 6 jarige dochter, welke wij leuk vonden om aan de webshop te binden.

Een meer milieubewuste levensstijl hoeft niet moeilijk of duur te zijn.Dit is wat ik met mij assortiment ook wil laten zien.

Neem vooral eens een kijkje in ons assortiment en zie wat jij zoal zou kunnen veranderen.

Heb je vragen , opmerkingen of tips? Neem gerust contact met mij op!

Veel succes en veel shopplezier bij kinderwebshop Klein Muisje.

Groetjes,
JennyIk Droom Mijn Het Schilderen En Dan Schilder Ik Mijn Droom ...