Toont alle 2 resultaten

Humble Brush

Alle producten van The Humble Co. worden gekenmerkt door een reeks bescheiden waarden. Het is de combinatie van deze kenmerken die uniek is en de producten van The Humble Co. onderscheidt van de rest.

The Humble Co. Productwaarden:

Gezondheid / welzijnsproducten  die de kwaliteit van leven verbeteren door levensstijlkeuzes en gewoonten te verbeteren.

Premiumproducten  met een productieproces en eindresultaat die de consument het gevoel geven een product van superieure kwaliteit te bezitten.

Op feiten gebaseerde  innovaties die door professionals worden onderschreven en ondersteund om consumenten het vertrouwen te geven om over te stappen.

Milieuvriendelijke  productie, verpakking en verwijdering van het product voor de laagst mogelijke ecologische voetafdruk.

Sociaal verantwoorde  distributie van producten om de meest behoeftigen te helpen – beheerd door Humble Smile Foundation.

Verhalen vertellen  in duidelijke en eenvoudige taal als basis voor communicatie met de consument voor gemakkelijke en zinvolle identificatie met het merk.

Winstgevendheid  als het mechanisme om groei en impact te stimuleren, terwijl producten concurrerend en comfortabel blijven in de gemiddelde consumentenkar.

0

Je winkelwagen