De eerste blog

Hier is die dan!.. De eerste blog van en over de webshop Klein Muisje..
In deze blog kun je vanalles lezen over wat zich afspeelt zowel voor als achter de schermen van mijn webshop.

 

Ik heb gekozen voor een eco-webshop, omdat ik eigenlijk heel erg geschrokken ben van de ingrediënten die te vinden zijn in de verzorgingsproducten van de grotere merken. Vooral als je leest dat deze stoffen kankerverwekkend of neurotoxisch (stoffen die de werking van het zenuwstelsel beïnvloeden)kunnen zijn.
Dit wil je toch niet voor de tere huid van je kindje maar uiteraard wil je dit ook niet voor jezelf. Dat wordt geaccepteerd omdat het maar kleine hoeveelheden zijn. Of die hoeveelheden nog steeds klein genoeg zijn als je dag in dag uit die giftige stoffen op je smeert is maar de vraag.

Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar producten zonder al deze “rotzooi”, wat nog lang niet altijd zo gemakkelijk was. Wat het nog veel moeilijker maakt is dat etiketten hartstikke misleidend kunnen zijn, waardoor het op het eerste oog bijna niet te zeggen is of je met een verantwoord product te maken hebt of niet. Het staat producenten vrij om er op te zetten dat producten natuurlijk of gezond zijn.
Pas wanneer een betrouwbare, onafhankelijke instantie dit getest heeft dan vertrouw ik het om de producten aan het assortiment toe te voegen.

Verder hecht ik ook heel veel waarde aan het milieu. Alle plastic wat in het milieu terechtkomt kost ook veel levens van de dieren die hier wonen en dat gaat mij zeer aan het hart.

Om dit een beetje tegen te gaan zoek ik zoveel mogelijk producten die duurzaam zijn en herbruikbaar. Dit om het (plastic) afvalprobleem te verminderen. En zo een steentje bij te dragen aan een beter en schoner milieu, zodat onze kinderen en kleinkinderen hier ook nog van kunnen genieten, want wat kan de natuur je mooie dingen bieden.

Vergeet niet alle beetjes helpen!

Wil jij hier ook aan bijdragen dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Ik doe namelijk het uitzoekwerk voor je en zal hierover ook informatie geven.
Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitzoeken wat je wil hebben.

Heel veel shopplezier…

 

0

Je winkelwagen